Track & Trace

Track & trace is in opmars. Service Centrale Nederland B.V. biedt u met de dienst track & trace de mogelijkheid om uw alarmopvolging te optimaliseren. Vermiste eigendommen of personen kunnen opgespoord worden bij een overval, diefstal of logistiek probleem. Hierdoor kan er sneller én zeer gericht actie worden ondernomen door de meldkamer. Kortom, werken met een track & trace systeem resulteert in een optimale alarmopvolging.

De SCN-Tracker, dé alarmknop voor de zorg of alleenwerker!

Een persoonlijk alarm zorgt voor veiligheid mét de vrijheid die u gewend bent. Gewoon de dagelijkse boodschappen kunnen doen in de wetenschap dat u bij een noodsituatie direct

kan schakelen met de opgeleide centralisten van Service Centrale Nederland. Dat is mogelijk met de SCN-Tracker. Dankzij het eenvoudige ontwerp heeft u binnen enkele ogenblikken

contact en kunt u vertellen wat er heeft plaatsgevonden. Hulp is snel onderweg omdat de centrale ook uw locatie doorgestuurd krijgt.

Voertuigvolgsysteem koppelen aan de meldkamer!

Door uw voertuigvolgsysteem te koppelen aan onze meldkamer, kunnen wij altijd de locatie van uw voertuig bepalen. Een alarm kan gecreëerd worden op het moment dat u het systeem heeft ingeschakeld en uw voertuig verplaatst zich. Op dat moment komen onze ervaren centralisten direct in actie om het met u vooraf afgesproken protocol op te volgen. Hiermee kunnen we bij verificatie de hulpdiensten inschakelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig snel wordt opgespoord.Benieuwd welke meerwaarde track & trace heeft voor uw situatie? Neem contact op en we geven u graag advies.